info@naturapatyka.fi  +420 727 944 970

NATUR APATYKA

Suomalaiset NATUR APATYKA:n verkkosivut

Tšekin luonnonkosmetiikka erittäin aktiivisella beeta-glukaanilla
GMO-vapaa ja PARABEENITON

Kosteuttava ja suojaava voide kuivalle ja ärsytetylle iholle beeta-glukaanilla ja manteliöljyllä. Sopii yli 1-vuotiaille lapsille.

Natur Cream on luonnollinen hoitovoide beeta-glukaanin kanssa soveltuva kaikkien ihokerrosten päivittäiseen hoitoon. Sisältämät kosteusaineet huolehtivat intensiivisesti kuivasta ja herkästä ihosta, regeneroivat ja rauhoittavat ihoa ja edistävät verenkiertoa. Beeta-glukaani vahvistaa immuunijärjestelmää ihon tasolla ja tehokkaasti suojaa ihoa liialliselta auringonvalolta ja haitallisilta ympäristövaikutuksilta. Beeta-glukaani ja pantenoli estävät allergisia reaktioita ja rauhoittavat ihoa. Voide palauttaa ihon kimmoisuuden, nuorekkaan ulkonäön ja värin ja samalla virkistää väsynyttä kehoa ja mieltä.

 

Luonnollinen korjaava voide hyvin herkälle iholle beeta-glukaanin, E-vitamiinin ja luonnollisten antioksidanttien kanssa.

Natur Sensitive Cream on luonnollinen hoitovoide beeta-glukaanin kanssa, joka on kehitetty erityisesti hyvin herkän ihon tarpeisiin. Pehmentävät öljyt ja kosteusaineet ehkäisevät ihon kuivumista ja vanhenemista, beeta-glukaani parantaa luonnollista vastustuskykyä haitallisia ympäristövaikutuksia, vapaita radikaaleja ja UV-säteilyä vastaan. Voiteella on välitön kirkastava vaikutus ihoon ja sen herkkyyteen. Natur Sensitive Cream sisältää beeta-glukaania, E-vitamiinia, lipidejä ja keramideja ja on helppo levittää iholle mehiläisvahan ja kauran silkin (Avena Sativa Meal Extract) sisällön ansiosta.

 

Hoitovoide ongelmalliselle iholle beeta-glukaanin, luonnollisten antioksidanttien ja pantenolin kanssa.

Natur Balsam on luonnonkosmetiikan hoitovoide, joka on kehitetty hoitamaan ongelmallisia ihotyyppejä. Kielteiset ympäristövaikutukset (UV-säteily, vapaat radikaalit) huonontavat ihon kykyä puolustautua pilaantumista ja mikro-organismeja vastaan aiheuttaen ihon herkistymistä. Voiteen sisältämä beeta-glukaani lisää ihon vastustuskykyä ja lievittää sen yliherkkyysreaktioita. Muut sisältämät aineet lisäävät ihon resistenssiä ja hidastavat solujen ikääntymistä. Natur Balsam toimii kaikissa ihokerroksissa, ravitsee ja regeneroi ihoa ja ehkäisee sen kuivumista ja halkeilemista.

 

Suojaava luonnollinen hoitovoide lasten iholle beeta-glukaanin ja pantenolin kanssa. Sopii yli 1-vuotiaille lapsille.

Natur Baby Cream on luonnonkosmetiikan hoitovoide, joka on kehitetty erityisesti lasten hienon ihon tarpeisiin. Pehmentävät öljyt ja kosteusaineet ehkäisevät ihon kuivumista mutta samalla eivät turhaan rasita ihoa. Kauran silkin (Avena Sativa Meal Extract) sisältämä beeta-glukaani, mehiläisvaha ja E-vitamiini auttavat suojamaan ihoa haitallisilta ympäristövaikutuksilta, UV-säteilyn negatiivisilta vaikutuksilta ja vapailta radikaaleilta. Suojaava hoitovoide Natur Baby Cream on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti ilman liiallista rasvaamista.

 

Ravitseva kaksivaiheinen hoitoöljy kaikille ihotyypeille joka sisältää erittäin aktiivista beeta-glukaania ja manteli- ja oliiviöljyä. Ravista hyvin ennen käyttöä.

Natur Oil on luonnonkosmetiikan hoitoöljy beeta-glukaanilla, jossa yhdistyvät kauran silkin (OatSilk – kauraöljy ja luonnollinen immuuni-stimulantti beeta-glukaani) ja manteliöljyn ja oliiviöljyn ainutlaatuiset ominaisuudet. Sisältämissä öljyissä on runsaasti antioksidantteja, E-vitamiinia ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka auttavat regeneroimaan ja rauhoittamaan ihoa, sitä pehmentävät, vahvistavat ja suojaavat ärsytystä vastaan. Beeta-glukaani vähentää ihon yliherkkyyttä, stimuloi sen korjaavia prosesseja ja lisää puolustusjärjestelmää. Natur Oil imeytyy helposti ja jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi.

 

Natur Body Milk on luonnollinen vartalovoide korkealla kauran beeta-glukaani-, karitevoi- ja manteliöljypitoisuudella. Luonnollinen immunostimulaatori beeta-glukaani ja antioksidanttien lisääntynyt pitoisuus vahvistavat ihon puolustuskykyä ja auttavat suojaamaan ihoa haitallisilta ympäristövaikutuksilta ja vapaita radikaaleilta. Sheavoilla on ihoa pehmentävä ja suojaava vaikutus ja se sisältää E-, A-, F-vitamiini sekä tyydyttymättömiä rasvahappoja. Manteliöljy, yksi arvokkaimmista kasviöljyistä, sisältää runsaasti harvinaisia välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja ja sillä on ihoa vahvoja uudistavia vaikutuksia. Natur Body Milk on ihanteellinen kaikkien ihotyyppien päivittäiseen hoitoon ja auttaa pehmentämään, ravitsemaan sekä uudistamaan ihoa ja jättää sen sileäksi ja kimmoisuudeksi kermaisen konsistenssin ja miellyttävän levitettävyyden ansiosta.