info@naturapatyka.fi  +358 46 621 0771‬

NATUR APATYKA

Suomalaiset NATUR APATYKA:n verkkosivut

Tšekin luonnonkosmetiikka erittäin aktiivisella beeta-glukaanilla
GMO-vapaa ja PARABEENITON

Natur CreamKosteuttava ja suojaava voide kuivalle ja ärsytetylle iholle beeta-glukaanilla ja manteliöljyllä. Sopii yli 1-vuotiaille lapsille.
NATUR CREAM

NATUR CREAM on luonnollinen hoitovoide beeta-glukaanin kanssa soveltuva kaikkien ihokerrosten päivittäiseen hoitoon. Sisältämät kosteusaineet huolehtivat intensiivisesti kuivasta ja herkästä ihosta, regeneroivat ja rauhoittavat ihoa ja edistävät verenkiertoa. Beeta-glukaani vahvistaa immuunijärjestelmää ihon tasolla ja tehokkaasti suojaa ihoa liialliselta auringonvalolta ja haitallisilta ympäristövaikutuksilta. Beeta-glukaani ja pantenoli estävät allergisia reaktioita ja rauhoittavat ihoa. Voide palauttaa ihon kimmoisuuden, nuorekkaan ulkonäön ja värin ja samalla virkistää väsynyttä kehoa ja mieltä.

Natur Sensitive Cream

Luonnollinen korjaava voide hyvin herkälle iholle beeta-glukaanin, E-vitamiinin ja luonnollisten antioksidanttien kanssa.
NATUR SENSITIVE CREAM

NATUR SENSITIVE CREAM on luonnollinen hoitovoide beeta-glukaanin kanssa, joka on kehitetty erityisesti hyvin herkän ihon tarpeisiin. Pehmentävät öljyt ja kosteusaineet ehkäisevät ihon kuivumista ja vanhenemista, beeta-glukaani parantaa luonnollista vastustuskykyä haitallisia ympäristövaikutuksia, vapaita radikaaleja ja UV-säteilyä vastaan. Voiteella on välitön kirkastava vaikutus ihoon ja sen herkkyyteen. Natur Sensitive Cream sisältää beeta-glukaania, E-vitamiinia, lipidejä ja keramideja ja on helppo levittää iholle mehiläisvahan ja kauran silkin (Avena Sativa Meal Extract) sisällön ansiosta.

Natur Balsam

Hoitovoide ongelmalliselle iholle beeta-glukaanin, luonnollisten antioksidanttien ja pantenolin kanssa.
NATUR BALSAM

NATUR BALSAM on luonnonkosmetiikan hoitovoide, joka on kehitetty hoitamaan ongelmallisia ihotyyppejä. Kielteiset ympäristövaikutukset (UV-säteily, vapaat radikaalit) huonontavat ihon kykyä puolustautua pilaantumista ja mikro-organismeja vastaan aiheuttaen ihon herkistymistä. Voiteen sisältämä beeta-glukaani lisää ihon vastustuskykyä ja lievittää sen yliherkkyysreaktioita. Muut sisältämät aineet lisäävät ihon resistenssiä ja hidastavat solujen ikääntymistä. Natur Balsam toimii kaikissa ihokerroksissa, ravitsee ja regeneroi ihoa ja ehkäisee sen kuivumista ja halkeilemista.

Natur Baby Cream

Suojaava luonnollinen hoitovoide lasten iholle beeta-glukaanin ja pantenolin kanssa. Sopii yli 1-vuotiaille lapsille.
NATUR BABY CREAM

NATUR BABY CREAM on luonnonkosmetiikan hoitovoide, joka on kehitetty erityisesti lasten hienon ihon tarpeisiin. Pehmentävät öljyt ja kosteusaineet ehkäisevät ihon kuivumista mutta samalla eivät turhaan rasita ihoa. Kauran silkin (Avena Sativa Meal Extract) sisältämä beeta-glukaani, mehiläisvaha ja E-vitamiini auttavat suojamaan ihoa haitallisilta ympäristövaikutuksilta, UV-säteilyn negatiivisilta vaikutuksilta ja vapailta radikaaleilta. Suojaava hoitovoide Natur Baby Cream on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti ilman liiallista rasvaamista.

Natur OilRavitseva kaksivaiheinen hoitoöljy kaikille ihotyypeille joka sisältää erittäin aktiivista beeta-glukaania ja manteli- ja oliiviöljyä. Ravista hyvin ennen käyttöä.
NATUR OIL

NATUR OIL on luonnonkosmetiikan hoitoöljy beeta-glukaanilla, jossa yhdistyvät kauran silkin (OatSilk – kauraöljy ja luonnollinen immuuni-stimulantti beeta-glukaani) ja manteliöljyn ja oliiviöljyn ainutlaatuiset ominaisuudet. Sisältämissä öljyissä on runsaasti antioksidantteja, E-vitamiinia ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka auttavat regeneroimaan ja rauhoittamaan ihoa, sitä pehmentävät, vahvistavat ja suojaavat ärsytystä vastaan. Beeta-glukaani vähentää ihon yliherkkyyttä, stimuloi sen korjaavia prosesseja ja lisää puolustusjärjestelmää. Natur Oil imeytyy helposti ja jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi.

Natur Body MilkLuonnollinen vartalovoide
NATUR BODY MILK

Natur Body Milk on luonnollinen vartalovoide korkealla kauran beeta-glukaani-, karitevoi- ja manteliöljypitoisuudella. Luonnollinen immunostimulaatori beeta-glukaani ja antioksidanttien lisääntynyt pitoisuus vahvistavat ihon puolustuskykyä ja auttavat suojaamaan ihoa haitallisilta ympäristövaikutuksilta ja vapaita radikaaleilta. Sheavoilla on ihoa pehmentävä ja suojaava vaikutus ja se sisältää E-, A-, F-vitamiini sekä tyydyttymättömiä rasvahappoja. Manteliöljy, yksi arvokkaimmista kasviöljyistä, sisältää runsaasti harvinaisia välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja ja sillä on ihoa vahvoja uudistavia vaikutuksia. Natur Body Milk on ihanteellinen kaikkien ihotyyppien päivittäiseen hoitoon ja auttaa pehmentämään, ravitsemaan sekä uudistamaan ihoa ja jättää sen sileäksi ja kimmoisuudeksi kermaisen konsistenssin ja miellyttävän levitettävyyden ansiosta.

 

Kaksiosainen puhdistus- ja meikinpoistoaine

Natur Make-up Remover & Cleanser

Luonnollinen kaksiosainen beetaglukaaneja ja E-vitamiinia sisältävä puhdistus- ja meikinpoistoaine Natur Make-up Remover & Cleanser sopii hellävaraisen koostumuksensa ansiosta kaikille ihotyypeille sekä silmien herkän ympärysalueen puhdistukseen. Sen sisältämillä aineilla on antibakteerisia ja tulehduksia torjuvia vaikutuksia ja ne ovat myös voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja auttavat ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Natur Make-up Remover & Cleanser ei kuivata eikä rasita ihoa, eikä se ainoastaan poista iholle kertynyttä likaa, pölyä ja ylimääräistä talia vaan myös kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Ihosta tulee täydellisen puhdas, pehmeä ja sileä.

Natur hair shampoo plusLuonnollinen uudistava ja suojaava shampoo kaikille hiustyypeille
NATUR HAIR SHAMPOO PLUS

Hiuksemme altistuvat joka päivä usealle negatiiviselle ulkoiselle vaikutukselle. Kloorattu vesi, toistuva auringonotto, hiusten värjäys, silitys tai föönillä kuivaaminen vaurioittavat ja heikentävät hiuksia. Natur Hair Shampoo Plus sisältää runsaasti kaurasilkin beetaglukaaneja, keratiinia, kookosöljyuutteita ja hellävaraisia luonnollisia tensidejä. Shampoon ainutlaatuinen koostumus puhdistaa ja hoitaa hiuksia ja päänahkaa, ja ravitsee ja vahvistaa hiusjuuria torjuen liiallisen hiuslähdön. Beetaglukaanit rauhoittavat, uudistavat ja vahvistavat ihoa ja palauttavat ihon luonnollisen vastustuskyvyn. Keratiinilla, hiusten ja kynsien perusrakenteella, on erinomaisia kosteuttavia vaikutuksia, ja se korjaa vaurioituneita huiskuituja jättäen hiukset vahvoiksi, pehmeiksi ja kiiltäviksi. Natur Hair Shampoo Plus kosteuttaa, ravitsee ja puhdistaa hiuksia kuivattamatta tai ärsyttämättä ihoa ja häiritsemättä ihon luonnollista pH-tasapainoa.

BetadentLuonnollinen valkaiseva hammastahna kiilteen uusiutumiseksi ja mineralisoinniksi
BETADENT

Betadent on luonnollinen beetaglukaaneja sisältävä hammastahna, joka on erityisesti kehitetty herkkien hampaiden ja ärtyneiden ikenien tarpeisiin. Hampaiden herkkyys johtuu hammasta suojaavan kiilteen vaurioitumisesta ja heikkenemisestä tai hampaan kaula-alueen paljastumisesta, johon usein liittyy myös näkyvä hampaiden kellastuminen. Monipuolisesti vaikuttava luonnollinen hammastahna Betadent vahvistaa ohennettua hammaskiillettä, korjaa mikroskooppisia vaurioita kiilteen pintakerroksessa ja alemmassa kerroksessa, ja auttaa siten estämään plakin muodostumista ja hampaiden rappeutumista sekä palauttamaan hampaiden alkuperäisen valkoisuuden. Betadent-hammastahnan pehmeä koostumus puhdistaa hampaat hellävaraisesti ja perusteellisesti, helpottaa lisääntynyttä hampaiden herkkyyttä, edistää ärtyneiden ikenien luonnollista uusiutumista ja suojaa, rauhoittaa ja hoitaa niitä.

Betadent merisuolalla

Luonnollinen beetaglukaaneja ja merisuolaa sisältävä hammastahna
BETADENT merisuola

Luonnollisella Betadent-hammastahnalla on erinomaiset tulehduksia torjuvat, antibakteeriset ja puhdistavat ominaisuudet sisältämiensä beetaglukaanien ja merisuolan hienojen kiteiden ansiosta. Hammastahnan ainutlaatuinen koostumus aktivoi suuontelon itsepuhdistavia ominaisuuksia ja hammaskiilteen uudelleenmineralisointia, koska se edistää kalsium- ja fosfaatti-ioneja sisältävän syljen muodostumista, joka ehkäisee kiilteen kalsiumin puutosta ja muodostaa suojaavan mineraalikalvon kiilteen pinnalle. Betadent-hammastahna käyttö vähentää plakkia ja puhdistaa hampaat ja suuontelon hellävaraisesti ja perusteellisesti vahingoittamatta suun mikroflooraa.